Een huwelijk is één van de grootste gebeurtenis in het leven van de vrouw-een die ze wil haar beste kijken. We hebben allemaal gezien ramp bruiloft make-up, overdreven, onnatuurlijk en niet karakteristiek van de bruid natuurlijke stijl en functies.

Bruiloft Make UpTip 1: Niet te ver afdwalen

Dit betekent dat blijven binnen de grenzen van wat natuurlijk voor u ziet. Als je veel van make-up normaal niet dragen, dan niet overboord te gaan op uw huwelijksdag, niet alleen zal je het risico ongemakkelijk gevoel, maar uw manlief mag u niet herkennen!

Tip 2: Airbrush

Bruiloft make-up is 80% gezicht, 20% lippen, ogen en wenkbrauwen. Airbrushen stichting zal een vlekkeloze dekking die niet eens eruit zal zien make-up te geven, gewoon perfect stralende huid, het is wat iedere bruid wil, en zou moeten hebben, op haar trouwdag. Airbrushen is ook de beste methode voor het aanbrengen van contouren en highlighting voor bruiloft make-up, omdat het de meest naadloze applicatie. Airbrushing kan ook gebruikt worden op de rug, nek, borst en armen om echt geven een perfecte look-en zijn volledig smudge proof. Insider geheim: verbeter uw decolleté met een snelle airbrush in een donkerdere tint in de splitsing-actrices doen het de hele tijd.

Tip 3: Valse wimpers

Valse wimpers zijn een hoofdbestanddeel van de meeste bruiloft make-up tips, omdat ze echt helpen om af de look. Als een volledige set is onverteerbaar, probeer dan het toepassen van drie of vier individuele wimpers om de hoek van het oog en vervolgens het aanbrengen van mascara-the extra volheid zal de ogen lijken meer open en verleidelijk.

Tip 4: Lips

Wedding Make-up tips vaak missen op deze kleine schoonheid geheim, maar het is de sleutel tot een voller steenbolk, en de beste trouwfoto’s. Je weet in tijdschriften, toen ze airbrush de foto’s, ook een van de meest voorkomende dingen die ze doen is een witte glans toe te voegen aan het midden van de lippen-zorgt dit voor pouty lippen die fris en mollig kijken. Dit kan met uit Photoshop, door eenvoudigweg op enige parelmoer oog schaduw in de lippenstift in het midden van de lippen-zal niet zichtbaar voor het oog een kleur, maar het zal een deel van de lippen extra weerkaatsen, het geven van het uiterlijk van de modellen in een tijdschrift!

Tip 5: Contourbesturen

Contouring is echt belangrijk voor de bruiloft make-up, omdat het dimensie te geven aan het gezicht op foto’s. Voor bruiden, contour onder het jukbeen, op de slapen (verdunt het gezicht) langs weerszijden van de neus (verdunt de neus) en onder de kaaklijn en kin-definition geven en de illusie van fijne botstructuur en slanke functies. Geen Wedding Make-up tips mag geen contouren! Deze contouren kunnen verder worden verbeterd door toepassing matte highlights naar het midden van het voorhoofd, in het midden van de neus en een parelmoer hoogtepunt boven het jukbeen, mengen met de blusher.