Naar de homepage

Relevant
Meer nieuws
Alles over de serie TomTom GO 2013 jouwTomTomHardware

Alles over de serie TomTom GO 2013

16 juni0 reacties

Uitgeverij jouwMedia heeft de website jouw TomTom GO geopend. Deze is helemaal toegespitst op de nieuwe GO navigatie- producten.

En ook:

Nieuwe kaarten TomTom

20 mei0 reacties

Navkit als basis voor nieuwe Navcore 13

26 april0 reacties

De nieuwe GO 400, GO 500 en GO 600

26 april0 reacties

jouwMedia opent webshop jouwShop

20 december0 reacties

Reviews
Navigon 7210 spreekt nog geen Nederlands NavigonHardware

Navigon 7210 spreekt nog geen Nederlands

10 oktober0 reacties

In de afgelopen periode hebben we de Navigon 7210 aan een test onderworpen. Deze no nonsense PND heeft helaas nog wel wat verbeterpuntjes.

En ook:

Navigon 8110: topper van Duitse makelij

6 juli0 reacties

iPAQ 314: werk aan de winkel voor HP

22 februari11 reacties

Specials
Eerste blik op Mio Moov 200, 330 en 370 MioHardware

Eerste blik op Mio Moov 200, 330 en 370

25 maart16 reacties

Medio April liggen de Moov- devices van Mio in de winkel. Wij gunnen je alvast een blik op deze eerste devices na het samengaan van Mio en Navman.

En ook:

Drie toppers op de weegschaal gelegd

21 december48 reacties

Drie toppers op de weegschaal gelegd

21 december48 reacties

Nieuwste productdossiers
Mio Moov Spirit
Nieuws
 

Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽMioBedrijfsnieuws Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽ

Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽ

23 mei 2008, 09:53 uur

Sinds begin april zijn de medewerkers van Mio Technology in BelgiŽ gehuisvest in een nieuw pand. Gisteren vond de officiŽle opening plaats.

Reacties: 5
Door Nick van Leeuwen
Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽOnder het toeziend oog van Patricia Ceysens, Vlaams Minister van Economie, Ondernemen, Wetenschappen, Innovatie en Buitenlandse Handel en Matthew Miau, voorzitter van Mitac-Synnex, vond gisteren in BelgiŽ de officiŽle opening plaats van het nieuwe gebouw van Mio Technology. Het pand, in Asse onder de rook van Brussel, illustreert de ambities van Mio op het vlak van lokale ontwikkeling en symboliseert de afronding van de strategische ontplooiing in Europa.

Groei
Met de nieuwe vestiging beschikt Mio nu over drie volwaardige kantoren in Europa: Brussel in BelgiŽ, Londen in Engeland en Warschau in Polen. "Mio heeft buitengewoon sterk gepresteerd in Europa sinds de lancering op deze markt amper vier jaar geleden. De nieuwe kantoren zijn een reflectie van onze groei en het succes. Dit betekent dat onze drie vestigingen op een veel doeltreffendere manier kunnen inspelen op de behoeften van de lokale markt en dat we een eersteklas naverkoop service kunnen bieden aan onze klanten", aldus Mio President Paul Notteboom.

Klik voor vergrotingen...
Oud & nieuw...
Het nieuwe pand komt in de plaats van het oude onderkomen op slechts enkele kilometers afstand. Daar begon het in 2002 allemaal voor Notteboom en de zijnen. Notteboom: "Het heeft de eerste tijd prima voldaan, maar door de enorme groei van ons personeelsbestand barstten we bijna letterlijk uit ons jasje. Het was duidelijk tijd voor dit nieuwe, ruime en moderne gebouw.

Moeilijk
Het merk Mio werd in 2002 in het leven geroepen door MiTAC International en veroverde binnen een jaar na haar intrede in West-Europa een respectabel marktaandeel. Maar Mio heeft het op dit moment moeilijk. De overname van Navman die begin dit jaar werd afgerond, bleek een grote inspanning en heeft gezorgd voor veel veranderingen binnen de bedrijfsvoering. En dat lijkt niet zonder gevolgen te blijven. De verkopen staan onder druk. Zo is het marktaandeel in bijvoorbeeld de Benelux de afgelopen maanden voor het eerst sinds lange tijd onder de 10% gedaald. En dat verlies maak je in een hectische vechtmarkt als die van de navigatiedevices niet meer zo maar goed.

Toch is Notteboom positief: "We hoeven niet te ontkennen dat het in Europa momenteel lastig is, maar alle veranderingen hebben wel gezorgd voor een sterkere wereldwijde basis. En juist daarom zie ik de toekomst rooskleurig. Na de zomer zullen we onze weg als innovator vervolgen met nieuwe producten en technologieŽn".

Moov
Afgelopen maart kondigde Mio de komst aan van de nieuwe Moov-reeks, de eerste producten na het samenvloeien van Mio en Navman. Bij de ontwikkeling van de nieuwe systemen is uitgegaan van de sterkste punten van de 'oude' merken Mio en Navman; de Moov's zijn gebaseerd op de hardware-ontwikkelingen van Mio Technology, terwijl de navigatie-software uit de keuken van Navman komt.

Inmiddels zijn de Moov 200 en 330 al in de winkel verkrijgbaar, de Moov 370 volgt waarschijnlijk nog in de loop van deze maand. Wij verwachten zeer binnenkort een volledige review van de Moov's te kunnen publiceren.


Totaal: 10
Beeldmateriaal bij dit bericht:

Klik voor vergroting - Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽKlik voor vergroting - Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽKlik voor vergroting - Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽKlik voor vergroting - Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽKlik voor vergroting - Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽKlik voor vergroting - Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽKlik voor vergroting - Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽKlik voor vergroting - Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽKlik voor vergroting - Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽKlik voor vergroting - Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽ


Reageer
Reacties van bezoekers:
 

Klik op 'REAGEER' als je wilt reageren...

Rob Ot
Berichten: 799

Geplaatst op: 23 mei 2008, 09:53 uur
Rob Ot Geplaatst nieuws:

Nu op jouwNAV:
Nieuw onderkomen voor Mio in BelgiŽ

Sinds begin april zijn de medewerkers van Mio Technology in BelgiŽ gehuisvest in een nieuw pand. Gisteren vond de officiŽle opening plaats.


Klik op de kop om dit nieuwsbericht te lezen...
Klik op 'REAGEER' als je op dit nieuwsbericht wilt reageren...

De redactie
mnc07
Berichten: 8

Geplaatst op: 23 mei 2008, 15:33 uur
mnc07 Het onderkomen ziet er gelikt en opgeruimd uit.

Misschien vinden ze bij Mio nu ook tijd om wat aan hun kaartmateriaal, want op een update de ierse kaart na zijn we nog niet verder gekomen dan 2e kwartaal 2006.
Ook is er misschien wat te doen en aan de de engelse termen die na de laatste software update naar versie 3.3 ineens op het scherm zijn verschenen.
Ik ga nu niet meer richting.... maar Towards.... Zolang je niet op het scherm hoeft te kijken merk je er niets van, maar toch. unknw.gif
toetjewat
Berichten: 2

Geplaatst op: 23 mei 2008, 16:27 uur
toetjewat cray.gif Mio gaat het heel moeilijk krijgen volgens mij, ben zelf een mio gebruiker en had voor mio gekozen vanwege miomap (Igo) software.
Nu de samenwerking met IGO is verbroken, zullen waarschijnlijk vele klanten mio de rug toe keren.
Heb nu zelf IGO8 op mijn mio gezet en kan er niet over uit hoe mooi de software is en prima werkt.
Wie weet, als de verkopen erg terug lopen komt er weer een nieuwe samenwerking tussen de bedrijven, ik hoop het van harte!
Mio- pech.be
Berichten: 98

Geplaatst op: 26 mei 2008, 22:14 uur
Mio heeft het blijkbaar zo druk met feesten dat ze op de website vandaag nog steeds haar oude adres heeft staan.

Maar nu ik de foto's van het oude onderkomen zie snap ik pas waarom we nooit snel antwoord kregen op vragen. Het is een bijbaantje geweest van een boer die klanten moest antwoorden tussen het koeien melken door ....

Ben benieuwd of ik met de alweer wat achterlopende V3 op m'n 269+ straks nog het nieuwe adres op de kaart krijg rofl.gif .
verloskundige
Berichten: 3

Geplaatst op: 29 mei 2008, 09:46 uur
Ik ben benieuwd of ik nu eindelijk mijn bestelling geleverd krijg. Ze hebben op 9 maart al het geld geincasseerd en tot op heden reageren ze niet op mail. Als iemand een telefoonnummer van hen heeft voor me mail me aub op angelmidwife312@hotmail.com, want ik ben dit soort behandeling aardig zat
Reageer