Bras niet eeuwig duren, omdat de meeste vrouwen zal u vertellen. Echter, veel vrouwen op te hangen aan hun beha’s goed verleden hun vervaldata. Sommige vrouwen hebben een moeilijke tijd te vertellen wanneer hun ondergoed is niet langer het verstrekken van de steun die zij ooit deed; zij kunnen riemen aan te passen of de schuld van gewichtsverlies of gewichtstoename voor beha kwesties. Soms is de beha is gewoon versleten, echter, en moet worden weggegooid.

Tekenen van een versleten beha

Een comfortabele beha kan ook een versleten beha die zijn werk niet meer aan het doen is het ondersteunen van de borsten. Je kan zeggen dat een beha draagt of versleten als je kuiltjes in de cups of dat de band niet langer passend snuggly rond uw ribbenkast merken. Het is waarschijnlijk tijd om te gooien uw ondergoed wanneer u begint met het zien van ‘boob vlees … morsen over de bovenkant of van onderaf, [en] de band is veel te los of ritten in rug, beugels graven in het vlees, en het centrum van de beha trekt weg in plaats van plat tegen het midden van je borst “(Bron:” Vijf tekenen het is tijd om weg te gooien Old Bras “, de borst Life). Bovendien, als je merkt dat een beha geeft je pijn in je rug of eventueel je schouderbladen, moet u overwegen met pensioen is en winkelen voor een nieuw model. Bandjes kunnen slijten noodzakelijk de behoefte aan een nieuw ondergoed. Als de draad steken en stof is rafels, is het waarschijnlijk tijd om te beha te gaan winkelen.

BH

Hoe lang bras duren?

Het is moeilijk te zeggen hoe lang een beha duurt, want er zijn veel variabelen. Hoe vaak heb je de beha dragen? Heeft u de hand wassen de beha of gooi het in de wasmachine? Heeft uw gewicht schommelde? Sommige vrouwen vinden dat hun beha’s niet meer passen zodra ze hebben gewonnen of verloren gewicht. Sommige deskundigen wijzen erop dat een kwaliteit ondergoed ongeveer negen maanden, maar “de meeste beha’s zijn 100% elastisch zal duren en onze lichamen zijn bijna 100 graden, de bh’s kunnen eenvoudig strek sneller als je lichaam op de warmere kant loopt (of wonen in een warmer klimaat ) “(Bron:” Wanneer Throw Out Your Bra “, Lula Lu blog). Als u alternatieve beha’s vaak, moet je bh’s langer meegaan.

Heeft Stijl Matter?

In het algemeen kan dragen van een beha uit maakt niet uit wat zijn stijl. Echter, als je alleen wanneer een bepaald type – een Razorback beha bijvoorbeeld – bij gelegenheid, logica suggereert dat dit undergarment langer dan die je vaker dragen zal duren. De meeste vrouwen hebben verschillende soorten beha’s om hun garderobe behoeften tegemoet te komen. Als u echter de voorkeur aan een bepaalde stijl, is het een goed idee om een aantal te hebben, zodat u uw beha’s niet snel slijten en kan wisselen tussen hen.

Het maken van uw bh langer

Door de zorg voor uw bh’s kunt u optimaal gebruik daarvan uit te breiden. Met de hand wassen en de hervorming beha’s in plaats van de machine te wassen hen. Je moet ook je onderkleed dagelijks veranderen. Het dragen van dezelfde beha twee dagen op rij staat niet toe dat de stof de tijd die het nodig heeft om te ademen. Ook bij het uitwerken, dragen beha’s ontworpen voor dat doel. Het zweet en warmte van je lichaam kan zelfs leiden tot uw gewone bh’s sneller slijten.

Inspecteren uw bh

De enige manier om echt te weten of uw beha heeft betere dagen gekend is om het te proberen en te inspecteren voor jezelf. Als de band ondersteuning is geschoten en de cups zijn gerimpeld, het is veilig om te zeggen dat je ondergoed is over zijn hoogtepunt heen. Ook als uw beha is niet meer comfortabel, je moet zeker anderen aan te schaffen. Uw beha moet comfortabel om te dragen als het biedt de ondersteuning die u nodig hebt voelen.