De Nacht van prom ligt een zeer belangrijke gebeurtenis in het leven van veel tieners ‘, dus beslissen wat te dragen moet goed worden doordacht. Kansen zijn, zowel u en uw vrienden zullen kijken naar foto’s die op de avond voor de komende jaren. Beslissen over wat voor soort jurk je wilt dragen voor de nacht is een logische eerste stap. Zal het elegant en klassiek of wil je een meer volwassen uitstraling? Wil je flirterig en fun of over de top sexy en verleidelijk te zijn? Heeft u iets donker en ongebruikelijk, gotische misschien, of sportief en ingetogen willen? Er zijn zo veel leuke prom toga’s en stijlen om uit te kiezen. Zorg ervoor dat de galajurken die u kiest is degene die je comfortabel in voelen en enthousiast om af te zien aan je vrienden en je date zijn.

Laat je persoonlijkheid doorschemeren

Het kiezen van uw galajurken is meer dan alleen wijzend op een foto in een tijdschrift. Vergeet niet dat je jurk moet niet alleen past bij uw persoonlijkheid; het moet ook past bij uw lichaamsvorm en figuur. Uw galajurken moet aangepast aan de leeftijd ook. Uw galajurken moet uniek zijn, wil je niet aan te komen en vinden drie andere meisjes dragen van dezelfde jurk! Echter, de meest belangrijke keuze is de kleur als het heeft om uw huid toon past zo goed mogelijk als u wilt uw natuurlijke schoonheid te verbeteren.

Galajurk

Trend instelling

Kleur is tijdloos, maar bepaalde kleuren komen en gaan met de trends. Wat is in de mode dit jaar niet hetzelfde als vorig jaar, en een goede manier om te beslissen wat is dit jaar kleurkeuzes is te zien wat de sterren dragen op de rode loper zal zijn, ze hebben hun vinger aan de pols als het gaat om de laatste trends. De klassieke zwarte jurk is een veilige gok, maar zwart kan je er uitgewassen of gewoon, dus wees voorzichtig bij het kiezen van de “oude stand-by”.

Waarom niet een trend gezet van je eigen en kies een kleur die weliswaar niet in de mode zal je opvallen in een menigte? Kies een kleur die zal je kijkt zo mooi mogelijk te maken. Als u uw galajurken te kiezen in een kleur die is vleiend voor uw huid toon je wil ‘pop’ op de nacht. Vergeet over wat de modetrends zeggen, als de modieuze kleuren hoef je niet aan te passen; wees niet bang om te gaan tegen de korrel zijn. Wat je wilt is op je best uitzien.

Je huiswerk

Begin met jezelf af te vragen welke kleur je aanspreekt, wil je iets helder en leuk of wil je iets ingetogen? Wilt u donkere avond kleuren of pasteltinten? Wilt u flikkeren in goud en juweel kleuren of wilt u twee of meer kleuren te combineren?

Als je eenmaal hebt besloten op deze denken over hoe deze kleuren de toon van uw huid zal beïnvloeden, zullen ze versterken het of te ondermijnen? Een manier om je kon vertellen is door te kijken naar foto’s van andere mensen die een gelijkaardige huidskleur, oog- en haarkleur. Zie wat ze dragen en hoe bepaalde kleuren van invloed op hun uiterlijk.

Wat zal u zeker helpen in uw beslissing is als u uw huid toon te begrijpen. Een zeer eenvoudige vuistregel is dat donkere en middelgrote huidtinten vrij van bruin, zwart en sinaasappelen moeten sturen en eerlijke mensen moeten blanken en pastels te vermijden.

Als u niet zeker weet wat je huidskleur is, probeer die iets wits tegen je gezicht in natuurlijk licht, dan zien of je ofwel gele of bruine tinten om uw huid of misschien blauwe en roze tinten kunnen vinden. Huidtinten zijn bekend ofwel koud of warm zijn, dus als je huid is gelig of bruin tinten dan je huidskleur is bekend dat het warm. Als uw huid heeft ondertoon van blauw of roze dan je huidskleur is bekend om cool te zijn. Cool huidtinten zien er het beste in de aarde kleuren zoals rood, bruin en geel, terwijl warme huidtinten zien er fantastisch uit in blauw, roze, paars en groen.

Dit kan een moeilijke weg voor u om uw huid toon vast te stellen zijn, dus er is een andere manier die u kunnen helpen beslissen uw lange galajurken; kijk goed naar je ogen. Traditioneel ogen zijn blauw, groen of bruin, maar als je goed kijkt, zul je vlekken en variaties van andere kleuren te zien. Als je bruine ogen kunt u vlekjes van groen te zien en je probeert aan uw prom dress om dit kleurvariatie kan zeer vleiend zijn.

Als dit niet werkt voor u proberen te kijken naar de kleren die je hebt opknoping in je garderobe. Denk na over de kleuren die je hebt verdiend de meeste complimenten, op zoek naar een gemeenschappelijke kleur trend, bijvoorbeeld dat rode jurk positieve beoordelingen van iedereen tijdens het dragen. Als dit is de kleur die het meest gratis, dan kun je ervan uitgaan dat het een goede keuze op de avond zal zijn. Immers, uw prom night is iets wat je terug zal voor eeuwig te kijken, en wilt u ervoor zorgen dat uw foto’s weer te geven en vastleggen van uw schoonheid.