Er is geen twijfel dat een halsketting precies de juiste finishing touch kunt toevoegen aan vrijwel elke outfit en bruidsmeisje jurken zijn geen uitzondering. Met zo veel stijlen, lengtes en kleuren om uit te kiezen, hoe weet je precies de juiste bruidsmeisje ketting aan het thema van de bruiloft te passen en vleien de bruidsmeisje jurken te vinden? Hieronder zijn een paar eenvoudige tips te volgen die kunnen helpen!

1. Blijf binnen uw bruiloft thema

Om u te helpen beperken uw keuzes, wil je eerst het thema van uw bruiloft. Denk na over de locatie en setting van uw huwelijk, zoals u zult willen accessoires die geschikt zijn te selecteren. Voor een tuin of op het strand huwelijk, wilt u misschien een iets meer casual ketting te kiezen. Een lichte en luchtige ketting die is besprenkeld met zoetwaterparels of een eenvoudige edelsteen druppel ketting kan de perfecte keuze. Een formeel huwelijk zorgt voor dressier bruidsmeisje kettingen. Glinsterende kettingen gemaakt met edelstenen of kristallen zal echt schitteren in de lichten op een avond bruiloft!

Bruidsmeisje kettingen

2. Kies een kleur

De kleur van de jurk zal ook helpen bij het bepalen van uw keuze. De kettingen die je kiest niet per se nodig om exact overeenkomen met de bruiloft thema of bruidsmeisje jurk kleur. Crystal, zoetwater parels en edelstenen komen in een verscheidenheid van kleuren en het beste idee kan zijn om een ketting in een tint die de jurken flatteert, in plaats van het afstemmen van de kleur te selecteren. Veel bruiden kiezen sieraden van hun bruidsmeisje in neutrale tinten, zoals champagne of helder kristal, crème of witte zoetwaterparels of licht gekleurde edelstenen. Accessoires in warmere tinten, zoals ivoor en champagne zal in het algemeen vlakker warmere kleding kleuren zoals bruin en oranje. Pair koele afgezwakt accessoires met jurken die in koelere kleuren, zoals paars, blauw of roze.

3. Denk aan de Halslijnen

Denk na over de halslijn van de jurk en wat voor soort ketting zal best uit te zien met haar. Voor een schep of een V-hals, selecteert u een ketting die de snit van de hals volgt zonder verdringing het. Een ketting die varieert in lengte van 16 tot 18 inch moet goed werken.

Overwegen het dragen van een ontspannen choker-length ketting te juweel (hoog uitgesneden rond) en bateau vlakker (recht tegenover schouder aan schouder) halslijnen. Of u liever een eenvoudige ketting of een dikke multi-strand ketting, elke stijl, dat is ongeveer 15 tot 17 centimeter in lengte moet de top van de hals enigszins overlappen, die echt een aanvulling op de hals.

Sweetheart en strapless halslijnen zijn zeer veelzijdig en laat veel ruimte om te pronken met een mooie ketting! Vrijwel elk type choker, ketting of hanger zal ziet er geweldig uit. Kiezen die minder dan 20 centimeter in lengte zodat de bovenkant van de jurk niet overlappen.

Steeds meer bruiden kiezen voor bruidsmeisje jurken die niet identiek zijn. Als dit het geval is, zal u wilt de variërende halslijnen van de jurken in overweging nemen. Als u graag naar dezelfde kettingen te kopen voor al uw bruidsmeisjes, heb je een aantal uitstekende mogelijkheden, aangezien er een aantal ketting stijlen die werkt met vrijwel elke hals. Zo kan een eenvoudige ketting met een enkele parel druppel een perfecte accent aan de jurken zijn. Kijk voor kettingen die extender ketens om ze in de lengte verstelbaar ten minste 1 inch zo mogelijk te maken. Dit is een eenvoudige manier om de verschillende hals stijlen tegemoet te komen, maar ook om ervoor te zorgen dat de kettingen iedereen correct zal passen.

Lange kettingen en lariats zijn zeer veelzijdig en kan gedragen worden op verschillende manieren aan de verschillende halslijnen tegemoet te komen. Lange kettingen die variëren in lengte van ongeveer 36 tot 46 inch kan worden gedragen enkele, dubbele of soms zelfs triple-streng. Lasso’s zijn open ended lange kettingen met geen sluiting die kan worden gewikkeld en vastgebonden in een aantal verschillende manieren. De aankoop van de dezelfde lange ketting voor iedereen en elk bruidsmeisje kan haar ketting te dragen op de manier die het best flatteert haar jurk.